Transmiterea raportarilor lunare

ManagerConta este un instrument valoros ce vine in sprijinul contabililor, permitandu-le o interactiune facila cu autoritatile fiscale prin depunerea declaratiilor periodice printr-un simplu click, accesul la SPV si functionalitati de gestionare usoara a conturilor clientilor.

De acum, SmartBill devine platforma care permite contabililor sa comunice clientilor extrem de rapid si usor raportarile contabile, documentele salariale si pe cele care ajung in SPV. Atat timp cat un contabil foloseste aceasta aplicatie, clientii sai pot avea acces la toate aceste informatii, indiferent daca sunt sau nu clienti SmartBill.

Meniul Raportari din ManagerConta permite sa extragi, printr-un simplu click, raportarile contabile pentru clientii pe care ii selectezi. Astfel, poti prelua:

  • balanta
  • sumele de plata la buget
  • statele de plata
  • fluturasii

Pe baza acestor raportari se genereaza automat, pentru fiecare firma in parte, un Rezumat lunar care contine cei mai importanti indicatori, intr-o prezentare simpla si accesibila tuturor. Inainte de a le trimite, poti adauga comentarii pentru fiecare client in parte, fie ca notezi observatii sau atragi atentia asupra anumitor lucruri.

Actiunea Trimite clientului iti permite sa le transferi direct clientilor tai, iar in tabel, aceste documente sunt marcate. Astfel, vei sti in fiecare moment cine si ce anume a primit. Clientii pot afla rapid Veniturile si Cheltuieli lunare, Clientii neincasati sau Furnizorii neplatiti, Casa sau Banca, dar si Profitul cumulat sau Impozitele si contributiile datorate.

…………


Sursa informațiilor www.smartbill.ro – >>> Citește tot articolul <<<

Distribuie pe FaceBook