SmartBill evoluează

Suntem conectati unii cu ceilalti, iar ultimul an ne-a demonstrat acest lucru mai mult ca oricand. Interconectivitatea se traduce prin colaborare, transparenta, sprijin.

Pentru noi, cei din SmartBill, interconectivitatea inseamna, inainte de orice, viziune si defineste mediul de business pe care ne straduim sa il construim in Romania sanatos, in pas cu tehnologia si sigur, facilitand fluxul de informatii dintre participantii la operatiunile de business prin intermediul automatizarii, economisind astfel timp pretios antreprenorilor si permitand eliminarea task-urilor repetitive manuale.

Astfel a aparut Reteaua SmartBill. Era doar o chestiune de timp pana sa reusim sa conectam intre ei utilizatorii, pentru ca dorinta exista de multa vreme.

Companiile care utilizeaza aplicatia SmartBill se pot conecta intre ele, printr-un proces controlat care le permite acestora sa transmita documente si informatii prin intermediul Retelei. Conectarea se realizeaza prin intermediul documentelor transmise intre firmele care au conturi SmartBill. Nu este suficient ca o firma sa fie inregistrata in nomenclator sau ca in trecut au fost emise documente intre doua firme. Pentru conectare, este necesar ca furnizorul sa trimita un document prin Retea clientului, iar acesta sa-l accepte.

Astfel, facturile, avizele si proformele emise de furnizor in SmartBill si trimise prin Retea vor fi vizibile in contul SmartBill al clientului, iar acesta va decide daca doreste preluarea lui in cont. Deschiderea acestuia va echivala cu acordul pentru realizarea conexiunii.

Dupa ce se realizeaza conexiunea, pot fi preluate automat documentele primite din partea furnizorului respectiv, sub forma de cheltuieli ale firmei sau de receptii. De asemenea, clientul poate returna documentul furnizorului pentru corectii sau poate sterge documentul respectiv. In tot acest proces, se realizeaza o comunicare intre furnizor si client, astfel incat sa fie clar pentru toti participantii ce se intampla. Conexiunile realizate intre firmele din SmartBill se gestioneaza dintr-o sectiune dedicata: Nomenclatoare – Conexiuni.


Sursa informațiilor www.smartbill.ro – >>> Citește tot articolul <<<

Distribuie pe FaceBook