SmartBill Conta – Importul salariatilor din Revisal

Contabillitatea este despre cifre, optimizare, dar este in aceeasi masura si despre oameni. Despre oamenii antreprenori, care traiesc prin definitie in incertitudine, oamenii contabili, mintile ascutite din spatele declaratiilor si conturilor ce le definesc actvitatea si oamenii salariati sau colaboratori, ce fac sa se miste motoarele unui business.

Astazi vorbim despre o noua functionalitate in SmartBill Conta – importul salariatilor din Revisal.

Pe moment, pentru a se putea realiza calculul salariilor in SmartBill Conta, este necesara adaugarea manuala a datelor salariatilor si cele aferente contractelor lor, unul cate unul. In mod evident, acest proces poate consuma timp, direct proportional cu numarul salariatilor dntr-o firma. Tehnologia permite insa ca acest proces sa fie optimizat, printr-un import initial in masa din Revisal.

Ne propunem astfel ca printr-un import in SmartBill Conta al bazei de date exportate din aplicatia Revisal sa cream in mod automat toti salariatii activi sau suspendati ai unei firme, cu datele lor personale, contractuale, sporuri, suspendari, inclusiv istoricul lor de-a lungul timpului, intr-o ordine cronologica.

 


 

Sursa informațiilor www.smartbill.ro – >>> Citește tot articolul la sursă <<<

Distribuie pe FaceBook